Nasze składniki





Od lat mozzarella Galbani, ze względu na swój świeży i delikatny mleczny smak, jest serem najczęściej wybieranym przez włoskie rodziny. Naturalnie bogata w wapń i fosfor, mozzarella Galbani nie zawiera konserwantów. 
Mozzarella Galbani jest produkowana bez dodatku tłuszczów roślinnych i konserwantów. Ten ser mozzarella typu „pasta filata” jest produktem najwyższej jakości, polecanym jako podstawowy składnik pizzy lub zapiekanek ze względu na świetne właściwości topnienia i pożądane „ciągnięcie”.
Galbani jest wiodącym włoskim producentem serów. Firma zatrudnia 3100 pracowników i posiada cztery zakłady produkcyjne we Włoszech, co czyni ją jednym z największych przedsiębiorstw sektora spożywczego.
W firmie Galbani jakość zawsze była hasłem przewodnim: tradycyjne metody produkcji oraz ścisła kontrola stanowią podstawę zaufania konsumentów. Jakość i satysfakcja klienta to dla Galbani wymóg najwyższej wagi i absolutny priorytet. Dlatego kontrole i testy przeprowadzane są w całym łańcuchu produkcji. Galbani zapewnia perfekcyjną identyfikowalność oraz ścisłe standardy jakości od etapu zaopatrzenia w surowce aż po gotowy produkt.


 
Słońce, ziemia, woda i czas. Nasz przepis na Twój sukces w kuchni. Poczuj aromat najwyższej jakości pomidorów ze słonecznych okolic Parmy.

Główne cechy: Wszystkie nasze produkty powstają z jednego, podstawowego składnika: idealnie dojrzałego warzywa najwyższej jakości.
 - 100% włoskich upraw
- Bez sztucznych dodatków
- Wolne od GMO


Wyjątkowy smak

Wszystkie nasze produkty powstają z jednego, podstawowego składnika: idealnie dojrzałego warzywa najwyższej jakości.

Smak miejsca

Firma Mutti została założona niedaleko Parmy – w samym sercu regionu, w którym wiedza na temat hodowli pomidorów zakorzeniona jest głęboko w tradycji i przekazywana z pokolenia na pokolenie.
   


Tradycja i innowacja

Tradycyjne metody, bazujące na wieloletnim doświadczeniu, łączymy z innowacyjnymi procesami produkcji.